Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Mario Brkljača Goricu zamijenio novim prvoligašem

Turopoljski prvoligaš javnost je danas obavjestio kako Mario Brkljača, nekadašnji igrač Zagreba, Hajduka, Caglijaria, Sibira, Mattersburga, CSKA Sofije, Krke, koji je umalo svoju karijeru zaključio u Boca Juniorsima, više nije sportski direktor kluba.

Podsjetimo, igrač široj javnosti najpoznatiji po guranju lopte kroz noge velikom Andresu Iniesti u prijateljskoj utakmici Hajduka i Barcelone, po završetku karijere radio je kao skaut Hajduka, a u ljeto 2022. godine stigao je u Goricu kao sportski direktor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan je od najzaslužnijih za Goričin “povratak iz mrtvih” u HNL sezoni 2022./2023. kad je doveo današnjeg trenera Rijeke Željka Sopića na klupu, te igrače kao što su Filip Mrzljak, Dino Štiglec, Tim Matavž, Valentino Majstorović, Božidar Radošević, Slavko Bralić, Kristian Fućak i Vinko Petković. S tim je kadrom Gorica izborila opstanak u ligi nakon što je već bila otpisana, nauštrb Šibenika koji se nakon jedne sezone ipak uspio vratiti u HNL.

I kako to nekad bude u sportu, Mario Brkljača će svoje novo radno mjesto imati baš u – Šibeniku, točnije u sklopu SEH Fußballa, grupacije koja upravlja klubom sa Šubićevca. Brkljača se od svog dosadašnjeg poslodavca oprostio sljedećim riječima:

Želim zahvaliti svim ljudima u klubu na suradnji i profesionalnosti, od radne zajednice, igrača, trenera do predsjednika Črnka. Uživao sam biti dio obitelji HNK Gorica i nadam se da ovo nije zbogom, već samo doviđenja. Također veliko hvala svim onim navijačima kojih su bili uz nas kada je bilo teško. Sretno i hrabro dalje.

Komentari

Povezano