Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Mario Hezonja na društvenim mrežama otkrio gdje nastavlja karijeru

Vijest da Mario Hezonja prelazi iz Reala u Barcelonu, njihovog najvećeg rivala, iznenadila je košarkašku javnost. To je posebno šokiralo jer je samo dva dana ranije, nakon osvajanja španjolskog prvenstva s Realom, svojim izjavama dao naslutiti da će ostati u klubu. Međutim, čini se da je krajnji rezultat ove drame potpisivanje novog ugovora s Real Madridom.

Nakon svega na društvenim se mrežama oglasio i sam Hezonja te pojasnio čitavu situaciju kao i to da će i u budućnosti nositi dres Reala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao što svi znate, nakon posljednje utakmice u sezoni postao sam slobodan igrač i slobodan sam odlučiti gdje želim igrati sljedećih godina. Nisam sklopio nikakav ugovor ni s kim drugim do sada, i kao što sam rekao, uvijek ćete to prvo čuti od mene! Real Madrid je vjerovao u mene kada mnogi nisu, brinuo se za mene i moju obitelj od prvog dana kada sam stigao i učinio da se osjećamo kao kod kuće. Moja jedina namjera bila je ostati pa sam sretan što vam mogu priopćiti da ću nastaviti svoje putovanje U SVOM DOMU, U DOMU MOG REAL MADRIDA još dugo.

Komentari

Povezano