Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Mario Pašalić asistirao u remiju s Juventusom

Jedan od derbija 28. kola talijanske Serie A odigran je večeras u Torinu, gdje su Juventus i Atalanta podijelili bodove u utakmici vrijednoj pažnje na ovaj vremenskim uvjetima tmuran dan.

Prvi su do vodstva došli gostujući nogometaši, a pritom je asistenciju upisao Mario Pašalić. Hrvatski je reprezentativac u 35. minuti izveo uigranu akciju iz slobodnog udarca, dodavši loptu za Teuna Koopmeinersa koji sjajnim udarcem pogađa mrežu Juventusa za 1:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Blitzkriegom između 66. i 70. minute Juventus je preokrenuo rezultat u svoju korist. Najprije je nakon sjajne akcije poentirao Andrea Cambiaso, da bi potom ljevicom volej pogodio Arkadiusz Milik za ludnicu na Allianz Stadionu. Ipak, slavlje Stare Dame kratko je trajalo, budući da je u 75. minuti Koopmeiners svojim drugim današnjim pogotkom postavio konačan rezultat susreta 2:2.

Ovim remijem Juventus je prepustio drugu poziciju na ljestvici momčadi Milana, dok je Atalanta i dalje šesta, ali sa četiri boda zaostatka za četvrtim mjestom, koje sljedeće sezone sigurno vodi u Ligu prvaka.

Tablice omogućuje Sofascore
Komentari

Povezano