Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Marko Rog predstavljen kao novi igrač Dinama (VIDEO)

Nakon što je dobar dio prijelaznog roka prošao u sporadičnim vijestima o interesu hrvatskih klubova za Marka Rog, hrvatski je veznjak konačno dobio novi klub! Rog je tako danas postao novi igrač zagrebačkog Dinama.

Povezivalo se donedavnog igrača talijanskog Cagliarija uz Rijeku i Hajduk, no očito je prevladao interes Rogova bivšeg kluba za koji je igrao od 2015. do 2016. Dinamo je tada 19-godišnjeg Roga platio RNK Splitu 5 milijuna eura, da bi ga godinu dana kasnije prodao u Napoli za trostruku cifru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Napulju je Rog sakupio solidnu brojku nastupu, premda je rijetko kada kotirao kao član startne jedanaestorke. 2019. godine je uslijedila polugodišnja posudba u španjolsku Sevillu, nakon koje je Rog stigao u Cagliari za ukupno 16,3 milijuna eura, te veznjak otada pa do danas stanuje na Sardiniji.

Veliki dio perioda u Cagliariju za Roga su obilježile ozljede. U tri je navrata ozlijeđivao križne ligamente koljena, zbog kojih je Rog kumulativno propustio gotovo dvije godine igranja nogometa. Trenutna ozljeda od koje se Rog oporavlja spada u navedeni vremenski period, pa se tako od novog igrača Dinama očekuje kako će na travnjake istrčati krajem ožujka ili u travnju.

Komentari

Povezano