Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Markota se ne javlja na telefon, Dinamo mu dao otkaz

Pristup biranom broju nije dostupan. Upravo je to razlog zašto je slavni košarkaš iz Sarajeva, Damir Markota dobio otkaz u KK Dinamo Zagreb. Iz kluba su ga na mobilni telefon pokušali dobiti od veljače, ali neuspješno, te su mu uručili otkaz.

Donosimo vam priopćenje iz kluba: “Košarkaški klub Dinamo Zagreb ovim putem želi javno zahvaliti za sve što je u klubu u godinu dana nastupanja za prvu ekipu pridonio Damir Markota. Nažalost, nakon povrede leđa u prvom poluvremenu utakmice s KK Splitom, Markota više nije našao motiva za daljnju rehabilitaciju i oporavak”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako se čini, KK Dinamo Zagreb će najvjerojatnije biti posljednji Damirov klub u bogatoj karijeri. Ovaj 37-godišnjak je u svojoj 22 godine dugoj karijeri nosio dresove Cibone, Milwaukee Bucksa, Zagreba, Cedevite, Union Olimpije, Bilbaa, Bešiktaša, Žalgirisa itd.

2006. godine je na NBA draftu bio izabran od strane San Antonio Spursa kao 59. pick, druge runde. Međutim, preselio je u redove Bucksa za koje je upisao 30 nastupa uz prosječno 5 minuta provedenih na terenu.

Može se pohvaliti time da je 3 puta bio prvak Hrvatske (2006., 2018. i 2019.), a 2019. godine je bio i MVP finala kada je Cibonu predvodio do 19. naslova prvaka Hrvatske. Također, po jednom je osvajao Baltičko prvenstvo (2008.), Litavsko prvenstvo (2008.), Litavski kup (2008.), Slovenski kup (2011.) i Hrvatski kup (2018.).

Komentari

Povezano