Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Marokanac na pragu potpisa za Dinamo?

Samy Mmaee, marokanski stoper s belgijskom putovnicom, trebao bi početkom sljedećeg tjedna doći na liječnički pregled i potpisati ugovor s Dinamom. Mmaee, čiji je ugovor s Ferencvarosom nedavno istekao, već je impresionirao sve u Maksimiru. Trener Sergej Jakirović i predsjednik Velimir Zajec izrazili su zadovoljstvo onim što su vidjeli i čuli o njemu te vjeruju da će biti veliko pojačanje za momčad.

Tim potpisom zagrebački klub je riješio stopersko pitanje, nakon Raula Torrentea na Maksimir stiže i bivši marokanski reprezentativac kojeg je prvi pod zastavu te zemlje pozvao Vahid Halilhodžić. Dinamu još ostaje potraga za krilima, napadačem i možda još jednim veznim igračem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, vode se razgovori i oko desnog krila, Kolumbijca Juana Cordobe. Njegov klub Deportivo Cali je odbio prvu Dinamovu ponudu od 1,5 milijuna eura, ali ga je spreman prodati za nešto manje od 2 milijuna eura, što je Modrima prihvatljivo. Dinamo je odustao od dovođenja Marina Šotičeka, čija su potraživanja bila previsoka.

Komentari

Povezano