Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Marseille dobio Ajax u ljepotici večeri, Stanišić dvostruki asistent

Najzanimljiviju utakmicu bogatog europskog dana odigrali su Marseille i Ajax. U utakmici prepunoj golova, uzbuđenja i preokreta završilo je 4:3 za Marseille. Utakmicu su obilježile komične reakcije u obrani obje ekipe.

Utakmica je odmah krenula vatreno te smo vidjeli dva gola u prvih deset minuta. Pierre-Emerick Aubameyang je doveo domaćine u vodstvo, da bi minutu kasnije Brian Brobbey vratio stvari na početak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marseille je ponovno došao u vodstvo u 26. minuti. Chancel Mbemba se najbolje snašao u sredini nakon asistencije Jonathana Claussa. Sreća ponovno nije bila dugog vijeka jer je samo četiri minute nakon toga Brobbey ponovno izjednačio. Tako se s 2:2 otišlo na poluvrijeme.

Svojim drugim pogotkom na utakmici Aubameyang u 48. minuti dovodi domaćine vodstvo. Ajax je 15 minuta kasnije ostao s igračem manje. Steven Berghuis je neoprezno startao i dobio izravni crveni karton.

Za potpunu ekstazu pobrinuo se Aubmeyang u 93. minuti. Sigurno je izveo kazneni udarac kojim je kompletirao hat-trick i doveo Marseille do pobjede i važna tri boda.

Od ostalih utakmica izdvaja se uvjerljiva Liverpoola nad LASK-om 4:0 te Villarreala nad Panathinaikosom 3:2. Josip Stanišić upisao je dvije asistencije u Häckenu gdje je njegov Bayer Leverkusen došao do 0:2 pobjede.

Komentari

Povezano