Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Marseille planira dovesti dva neželjena veznjaka Juventusa

Marseille je u novu sezonu Ligue 1 krenuo s ozbiljnim ambicijama da zakomplicira PSG-u borbu za naslov prvaka. Dolazak Roberta de Zerbija i nekolicine zvučnih pojačanja je pokazao da misle ozbiljno, no u zadnja dva kola su poklekli izgubivši od Strasbourga i remiziravši s Angersom.

Klub tako već planira iduće poteze na tržištu igrača, a kako doznaju talijanski i francuski mediji, dva Juventusova veznjaka su im primarne mete. Radi se o Paulu Pogbi i Arthuru Melu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogbi u siječnju ističe suspenzija na trening s ekipom te bi se teoretski već tada mogao priključiti Marseilleu kao slobodan igrač s obzirom na to da su Juventus i Pogba već dogovorili sporazumni raskid ugovora. Za klub bi najranije mogao zaigrati u ožujku.

Arthur pak ove sezone još nije zaigrao za Juventus iako ga je klub inicijalno registrirao za Ligu prvaka. Vrijeme je pokazalo da Thiago Motta ipak ne računa na njega, no za razliku od Pogbe, Arthuru nije problem sjediti na klupi do ljeta 2026. s obzirom na unosan ugovor koji ima u Juventusu.

Iako je interes da ga posudi pokazala Fiorentina, što je napravila i prošle godine, kao primarni kupac se navodi Marseille, dok je za njegove usluge zainteresiran i Everton. De Zerbi očito smatra da može oživjeti neke bivše zvijezde, kao što je to napravio na početku sezone s Masonom Greenwoodom.

Komentari

Povezano