Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Marseilleu samo bod usprkos igraču više kroz gotovo cijelu utakmicu protiv Nantesa

Vrlo dobru utakmicu imali su priliku vidjeti svi koji su petak navečer odlučili provesti gledajući prvu utakmicu 4. kola francuskog nogometnog prvenstva u kojem je Nantes dočekao Olympique iz Marseillea.

Već od samog starta gosti s juga Francuske su na sjeveru zemlje uspostavili terensku inicijativu, promašivši dvije dobre prigode u prve tri minute susreta, ali već na ulazu u 4. minutu stižu do vodstva. Vitinha je uputio udarac s vrha šesnaesterca, domaći vratar Rémy Descamps odbija, a Ismaïla Sarr s 10-ak metara iskosa s desne strane posprema odbijanac u mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pet minuta potom domaći su nogometaši ostali s igračem manje na terenu, nakon što je mladi 17-godišnji debitant Bastien Meupiyou Menadjou pogriješio u prijemu lopte i potom kao posljednji čovjek obrane srušio Sarra.

Nastavili su Les Phocéensi s boljom igrom, ali nisu istu uspijevali naplatiti pogotkom, a hladan tuš stigao im je u 38. minuti kada sjajni Egipćanin Mostafa Mohamed stiže do svog četvrtog pogotka za Nantes ove sezone. Nakon auta s lijeve strane lopta dolazi do Mosesa Simona, koji ju prosljeđuje do Mohameda, a ovaj se s nekih 7-8 metara od gola Olympiquea leđima okrenut odlično snalazi i poluvolejem posprema loptu iza leđa Pau Lópeza za 1:1.

Sve do pred kraj drugog poluvremena nije se u igri moglo primijetiti da su domaćini brojčano inferiorni, a tada kreće kanonada Olympiquea prema vratima Descampsa. Ipak, nije bilo preciznosti u udarcima gostiju, a najbliži pogotku bio je Pierre-Emerick Aubameyang u 93. minuti susreta.

Na kraju podjelom bodova daleko zadovoljniji mogu biti domaćini, koji su do drugog ovosezonskog boda došli iako su gotovo čitav susret imali igrača manje na travnjaku. Olympique ima za čime žaliti, uputili su čak 26 udaraca prema vratima Nantesa, ali se sa samo jednim bodom vraćaju u Marseille.

Komentari

Povezano