Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Martić ispala u prvom kolu Washingtona

Hrvatska tenisačica Petra Martić ostala je bez plasmana u drugo kolo WTA turnira u Washingtonu. Našu tenisačicu je u dva seta svladala 32. igračica svijeta Sorana Cirstea.

Cirstea je osvojila prva tri gema, da bi se istim nizom Martić vratila u rezultatsku ravnotežu. No, nakon toga je Rumunjka još jednom napravila niz od tri gema čime je sa 6:3 osvojila prvi set.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom setu Martić je jako loše koristila prilike koje joj je Rumunjka pružala. Naša tenisačica je povela 4:1 i imala četiri prilike za još jedan break. Vodila je Martić i 5:2, ali je dopustila suparnici osvajanje četiri gema zaredom bez da je došla do set-lopte. Cirstea je nakon toga na 6:5 servirala za pobjedu, ali do meč-lopte nije došla pa je odluka o pobjednici drugog seta pala u ‘tie-breaku’.

Tamo je Martić povela 6:3 i prvo propustila dvije set lopte na servis Cirstee, da bi po tom ispustila meč loptu i na svom servisu. Nakon sedam propuštenih set lopti i spašene tri meč lopte, Martić je ipak sa 15:13 izgubila tie break. Rumunjka će u drugom kolu igrati protiv osme nositeljice, Ruskinje Ljudmile Samsonove.

Komentari

Povezano