Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Martić poražena u prvom kolu Eastbourna

Petra Martić je u glavni ždrijeb turnira u Eastbourneu ušla kao sretna gubitnica te ju je čekao ogled s Britankom Katie Boulter. Nije Splićanka ni u ogledu s Boulter imala više sreće nego u kvalifikacijama te je upisala poraz od 2-0 u setovima.

Prvi set bio je potpuno jednosmjeran te je Martić svoj prvi gem osvojila tek pri rezultatu 5:0 za Boulter. Britanka je zatim set zaključila laganim servis gemom za osvajanje prve dionice igre sa 6:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nastavila je Boulter s dobrom igrom u i drugom setu te je došla do prednosti od 2:0. Martić se probudila te je osvojila pet od idućih šest gemova čime je došla do servisa za set kojeg nije uspjela iskoristiti. No, nisu to bile jedine šanse za osvajanje seta koje je imala Martić. U “trinaestoj igri” stigla je do prednosti od 5:1, a zatim je došla i do tri set lopte. Nije iskoristila niti jednu te je na kraju upisala poraz rezultatom 6:1, 7:6(8).

Boulter u idućem kolu čeka ogled s Jelenom Ostapenkom dok se Martić okreće Wimbledonu gdje je tri puta u karijeri dolazila do četvrtog kola.

Komentari

Povezano