Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Martić prekinula negativan niz u Cincinnatiju i izborila drugo kolo

Hrvatska tenisačica Petra Martić uspješno je započela nastup na WTA-1000 turniru u Cincinnatiju. Ona je večeras sa 6:2 3:6 6:3 svladala domaću tenisačicu Emmu Navarro.

Prvi set je bio napet tek do 1:1 jer je onda Petra osvojila sljedeća četiri gema i tako došla do uvjerljive prednosti od 5:1. Sljedeća dva servis gema su osvojile tenisačice na servisu pa je Petra prvi set dobila sa 6:2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Martić je tijekom prvog seta osvojila 80% poena na vlastitom servisu, dok ih je Navarro osvojila tek 45%.

Drugi set Amerikanka bolje otvara i dolazi do ranog breaka prednosti i vodstva od 2:0, no nije to dugo trajalo pošto Martić ubrzo izjednačava na 2:2. Tijekom sljedeća dva servis gema Navarro, Martić je imala čak pet break lopti, a nakon što nijednu nije kapitalizirala, Amerikanka je došla do ključnog breaka pa je drugi set osvojila sa 6:3.

U odlučujućem trećem setu su obje tenisačice odlično servirale te su suparnicama prepustile sedam (Martić) odnosno šest (Navarro) poena, no hrvatska tenisačica ih je bolje rasporedila te je uspjela doći do jednog breaka vrijednog osvajanja trećeg seta sa 6:3 i plasmana u drugo kolo turnira. Tamo ju očekuje pobjednica dvoboja između Karoline Muchove i Beatriz Haddad Maie.

Komentari

Povezano