Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Martić u drami poražena od Coco Gauff

Petra Martić danas je igrala svoj meč drugog kola WTA 500 turnira u Pekingu. Protivnica joj je bila osvajačica US Opena i treća tenisačica svijeta Coco Gauff. U velikoj drami, Martić je poražena u tie-breaku trećeg seta.

U prvom setu su obje tenisačice držale svoj servis do rezultata 5:5. Tada Gauff koristi svoju prvu break loptu i s dva gema u nizu osvaja set.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nastavak nam nije ponudio tako sigurnu igru na servisu. U prva tri gema vidjeli smo tri oduzimanja servisa te je Martić povela 3:1. Tu prednost je držala do rezultata 5:4 kada propušta servis za set. No, uspjela je Martić odmah u idućem gemu ponovno oduzeti servis Amerikanki i sa 7:5 odvesti meč u odlučujući set.

Tamo je hrvatska tenisačica odmah oduzela servis Gauff, ali je u idućem gemu ispustila tu prednost. Nakon toga su obje tenisačice držale svoj servis do rezultata 4:4. Tada je Martić breaknula Gauff i došla do servisa za meč. Hrvatska predstavnica nije dobro odigrala i nije iskoristila priliku.

Imala je Martić dvije vezane break prilike u idućem gemu, ali nije uspjela to iskoristiti. Nakon toga odluka o pobjedniku pala je u tie-breaku. Dobro je Martić ušla u tie-break i odmah uzela mini break. No, Gauff nakon toga uzima pet poena u nizu sa 7:2 prolazi u treće kolo.

Komentari

Povezano