Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Martić u drugom kolu WTA u Dohi poražena od višestruke Grand Slam osvajačice

U drugom kolu WTA 1000 turnira u Dohi, Petru Martić je zaustavila višestruka Grand Slam osvajačica Japanka Naomi Osaka rezultatom 2-0 (6:3, 7:6) u setovima nakon gotovo dva sata igre.

U prvom setu je Osaka napravila break pri rezultatu od 2:1 te je uspješno održala tu prednost do kraja osvojivši prvi set sa 6:3 nakon pola sata igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom setu smo gledali mini dramu i sjajan otpor Martić koja se u dva navrata vraćala u meč. U rasponu od petog do sedmog gema je Osaka jednom izgubila servis, dok je dva puta oduzela servis hrvatskoj tenisačici. Japanka je pri vodstvu od 5:4 servirala za meč, no Martić je uspjela vratiti break i set je otišao u tiebreak.

U tiebreaku je Martić sjajno krenula te je povela s 3:0 što je ubrzo povisila i na 6:3, međutim sve je to prosula propustivši tri set lopte. Osaka je nanizala pet poena i došla do prve meč lopte koju nije iskoristila. Martić je dobila još jednu šansu za osvojiti drugi set, međutim Osaka je još jednim nizom od tri uzastopna poena uspjela doći do pobjede s 11:9 u tiebreaku.

Komentari

Povezano