Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Martinez: ”Hrvatska voli imati loptu u posjedu, no mi uvijek želimo pobijediti”

Portugal i Hrvatska će u četvrtak od 20:45 u Lisabonu odigrati utakmicu prvog kola Skupine 1 elitnog ranga Lige nacija. Ovo će biti prvi susret za momčad izbornika Zlatka Dalića nakon što nisu prošli grupnu fazu Europskog prvenstva.

Portugalci su na istom turniru stigli do četvrtfinala, gdje ih je nakon penala eliminirala Francuska. Ovako je susret najavio portugalski izbornik Roberto Martinez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mogu reći da se veselimo povratku na teren. Portugal će biti pun energije i s puno želje. Sutra nas čeka zanimljiv ogled jer Hrvatska voli imati loptu u svom posjedu. Na terenu će stoga biti dvije momčadi koje će se boriti za loptu.

Roberto Martinez

Martinez, koji je dosad vodio Portugal u 20 utakmica, s omjerom od 16 pobjeda i 4 poraza, doživio je jedan od tih poraza od Hrvatske prije tri mjeseca na domaćem terenu, u pripremnoj utakmici za Europsko prvenstvo, gdje su izgubili 1:2. Martinez je uvjeren da će sada uspjeti vratiti radost među portugalske navijače.

Uvijek želimo pobijediti, to je važno. Na velikim turnirima igraju najbolji igrači na svijetu, tako da utakmice odlučuju detalji. Detalj je često jedanaesterac u kojem lopta ulazi ili izlazi.

Roberto Martinez
Komentari

Povezano