Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Mason Greenwood mijenja reprezentaciju

Prije nekoliko dana, Mason Greenwood je oduševio na debiju za Marseille. S dva gola, asistencijom i izborenim kaznenim udarcem bio je uvjerljivo najbolji pojedinac svoje momčadi.

Prethodnu sezonu odradio je na posudbi u Getafeu, a to mu je bila prva sezona nakon godinu i pol dana pauze zbog ozbiljnih optužbi za silovanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Greenwood na sudu nikada nije osuđen jer su svjedoci naglo odustali od iskaza, ali indicije protiv njega i dalje su snažne pa je prošlog ljeta nekoliko engleskih klubova pod pritiskom javnosti odustalo od pokušaja da ga dovedu. Istovremeno, Manchester United nikada mu nije ukinuo suspenziju, a na njega se više ne računa ni u engleskoj reprezentaciji.

Nekoliko mjeseci prije suspenzije Greenwood je debitirao za Englesku, ali to će mu ostati jedini nastup i engleski mediji pišu kako bi u budućnosti mogao igrati za drugu reprezentaciju. Radi se o Jamajci, zemlji odakle porijeklo vuče njegova obitelj.

Nedavno je sličnu promjenu napravio napadač West Hama Michail Antonio. On je rođen u Londonu te je već skupio 12 nastupa za reprezentaciju Jamajke.

Komentari

Povezano