Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Mason Greenwood stigao na posudbu u Getafe

Pred sam kraj nogometnog prijelaznog roka, potvrđeno je kako je poznat novi klub bivšeg osuđenika Masona Greenwooda. Nekadašnji krilni napadač Manchester Uniteda je od večeras novi član Getafea.

Nakon završetka suđenja danas 21-godišnjem Englezu, njegov bivši klub Manchester United je objavio da će napraviti vlastitu istragu te procijeniti situaciju. To je okončano na način da je odlučeno kako će otići negdje na posudbu, a nakon što je propao dogovor s Laziom, okrenuo se drugoj opciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Postignut je dogovor s Getafeom, trenutno 12. momčadi La Lige koja je u dosadašnje tri utakmice postigla tek jedan pogodak i igra jedan od najnegledljivijih nogometa današnjice te će tu provesti ostatak aktualne sezone. Na samom su dnu prvenstvene ljestvice po prosječnom broju uspješnih dodavanja po utakmici, po postotku posjeda lopte kao i po uspješnim driblinzima i slično.

Greenwood se kao član akademije Manchester Uniteda probio sve do seniorske momčadi za koju je nastupio 129 puta u svim natjecanjima te je postigao 35 pogodaka. Posljednju utakmicu je odigrao 22. siječnja 2022. godine kada je u pobjedi od 1:0 protiv West Hama bio član početne jedanaestorice. Tada je trener Manchester Uniteda bio Ralf Rangnick.

Komentari

Povezano