Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Mason Mount u Manchester Unitedu, PSG nastavlja s pojačanjima

Posljednjeg dana šestog mjeseca vijesti o transferima se ne smiruju. Kao i obično Ofenziva donosi pregled svih najzanimljivijih događanja na tržištu.

Mount napokon u Unitedu

Nakon dugih pregovora oko cijene, Chelseajev Mason Mount napušta klub za 55 milijuna funti, uz pet milijuna funti dodataka. Englez je bio apsolutni prioritet Erica Ten Haga i između igrača i kluba nije bilo nikakvih zapreka. Veznjak je od 2005. godine branio boje Chelseaja i za navijače je šokantna bila vijest o odlasku kod direktnog rivala, ali 24-godišnjak nije pristao na novi ugovor. Sljedeći je korak dovođenje vratara, a najveća je želja Interov André Onana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Liverpool nastavlja pojačavati vezu

Nakon dovođenja Alexisa Mac Allistera, na pomolu je novo vezno pojačanje. Radi se o Leipzigovom Dominku Szoboszlaiju. Očekuje se da će Redsi platiti otkupnu klauzulu u vrijednosti od 60 milijuna funti. U utrci je također bio Newcastle, no povukli su se u zadnji tren. Klauzula vrijedi do danas, 30. lipnja, što znači da bi je Liverpool danas trebao aktivirati i ubrzo objaviti vijest. S igračke strane nije bilo dvojbe, 22-godišnji je Mađar odabrao rad pod Jürgenom Kloppom.

Dva i pol dolaska u Milan

Iz Chelseaja je u Milan došao engleski veznjak Ruben Loftus Cheek. Radi se o iznosu od 15 milijuna funti. Kao i Mount, Loftus Cheek je dijete kluba i od 2004. nastupa za Plavce. Za klub je zabilježio 155 nastupa. Argentinac Luka Romero dolazi kao pojačanje bez odštete iz Lazija. Omaleni igrač može pokriti pozicije krila, ali mu najbolje paše uloga prednjeg veznog.

Treći igrač koji gotovo sigurno dolazi u Milan je Yunus Musah. Valencia za njega traži 17 milijuna eura što ne bi trebalo predstavljati problem Milanu.

Saudijska ofenziva

Nakon brojnih dogovorenih transfera, saudijski klubovi ne namjeravaju stati. Al Ahli, klub koji je doveo senegalskog vratara Édouarda Mendyja, dogovorio je osobne uvjete s Robertom Firminom. Al Ittihad blizu je dovođenja portugalske zvijezde Celtica – Jote.

Milan Škriniar u PSG-u

PSG je danas punio naslovnice s vijestima o glavnim trenerima. Iz kluba su objavili kako je doveden novi trener Luis Enrique, dok je njegov prethodnik Cristophe Galtier zajedno sa sinom uhićen. Sada iz Pariza dolazi i vijest o novom pojačanju.

Njihov novi stoper je Slovak Milan Škriniar koji iz Intera dolazi kao besplatan igrač i kao veliko pojačanje pariškoj obrani.

Komentari

Povezano