Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Mate Pavić otvorio Wimbledon pobjedom

Nakon prvog dana turnira parova u Wimbledonu Hrvatska je ostala bez jednog predstavnika, Ivana Dodiga, a da ne ostane bez drugoga se pobirnuo Mate Pavić sa svojim partnerom Marcelom Arevalom. Njih dvojica su u prvom kolu s 2-0 u setovima svladali Srirama Balajia Narayanaswamyja i Lukea Johnsona.

U prvom setu su rano Pavić i Arevalo došli do breaka te su do kraja seta lako održavali prednost. Tako su prvi set osvojili sa 6:4. I u drugoj dionici igre je hrvatsko-salvadorska kombinacija prva došla do breaka, ovaj put kod rezultata 3:3 nakon čega su jednom potvrdili break za 5:3. Tada Balaji i Johnos osvajaju dva gema u nizu te izjednačuju na 5:5, ali onda Pavić i Arevalo ponovno podižu razinu igre. Rade break i ovaj put koriste servis za meč za pobjedu 6:4, 7:5 i prolaz u drugo kolo Wimbledona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tamo će čekati pobjednika meča između parova Arneodo / Verbeek i Escobar / Nedovyesov. Oni će svoj meč odigrati kasnije tijekom četvrtka kao što će napraviti i Nikola Mektić sa svojim partnerom Wesleyem Koolhofom.

Komentari

Povezano