Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Mate Pavić poražen u četvrtfinalu Basela

Mate Pavić danas je u paru s Fincem Harrijem Heliovaarom igrao svoj meč četvrtfinala parova. Protivnik im je bila meksičko-francuska kombinacija Gonzalez/Roger-Vasselin. Nakon velike borbe Pavić i njegov partner su poraženi s 13:11 u match tie-breaku.

Prvi set nije dobro krenuo za Pavića i Heliovaaru koji su brzo pali u zaostatak od 5:2 i dva breaka. No, uspjeli su se vratiti i izboriti tie-break. Tamo su sa 7:2 kompletirali preokret i osvojili prvi set.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nastavku su Gonzalez i Roger-Vasselin odmah u prvom gemu oduzeli servis hrvatsko-finskoj kombinaciji i tu prednost zadržali do kraja seta. Sa 6:3 su odveli meč u odlučujući set gdje se igrao match tie-break.

Tamo su se obje kombinacije mučile zadržati svoj servis te je bilo puno preokreta. U tim postavkama Pavić i Heliovaara su poveli 8:7 i imali dva servisa za polufinale. No, nisu to iskoristli i Gonzalez i Roger-Vasselin su produljili meč. Pri rezultatu 10:10 ponovno dolaze do mini breaka i do servisa za meč.

Ipak, ovoga puta oni propuštaju priliku te se Pavić i Heliovaara uspjevaju spasiti. Sreća je bilo kratkog vijeka jer već u idućem poenu ponovno gube svoj servis i s 13:11 gube i meč.

Komentari

Povezano