Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Mate Pavić u drugom kolu mješovitih parova u Wimbledonu

Svoj meč prvog kola mješovitih parova su Mate Pavić i Ljudmila Kičenok započeli u ponedjeljak poslijepodne da bi prolaz u drugo kolo izborili tek u utorak. Hrvatsko-ukrajinska kombinacija s 2-0 u setovima svladala je domaću kombinaciju sastavljenu od Emily Appleton i Charlesa Brooma.

U prvom setu vidjeli smo tri breaka. Prvi su servis oduzeli Pavić i Kičenok kod 1:1 da bi odmah u idućem Broom i Appleton izjednačili. Ipak, kod 3:3 ponovno do breaka dolaze Hrvat i Ukrajinka te ovaj put do kraja seta drže svoj početni udarac. Tako su sa 6:4 poveli 1-0 u setovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom setu nije bilo breakova iako je domaća kombinacija kod vodstva 6:5 imala 0-40. Dvije set lopte Pavić i Kičenok su spasili u ponedjeljak da bi u nastavku meča spasili i onu treću te set odveli u tie-break. Tamo su branitelji naslova bili bolji sa 7-3 te su tako izborili plasman u drugo kolo.

Tamo ih čeka ogled s argentinsko-norveškom kombinacijom sastavljenom od Ulrikke Eikeri i Maxima Gonzaleza. Meč će se odigrati u srijedu, 10. srpnja, ako vrijeme u Wimbledonu to dopusti.

Komentari

Povezano