Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Mate Pavić u finalu mješovitih parova

Naš posljednji predstavnik u Wimbledonu Mate Pavić je u paru s Ukrajinkom Ludmilom Kichenok danas igrao meč polufinala mješovitih parova. Protivnik im je bila domaća kombinacija O’Mara/Nicholls. Nakon nešto manje od dva sata i tri seta, Pavić i Kichenok su prošli u finale.

Prvi break u prvom setu napravili su Pavić i Kichenok pri rezultatu 5:5 te su došli u priliku odservirati za set. Tu priliku nisu iskoristili pa je odluka pala u tie-breaku. Tamo su Pavić i Kichenok nakon drame i preokreta uspjeli s 8:6 povesti u setovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom setu domaća kombinacija je bolje zaigrala te s dva oduzimanja servisa pobjegla na 5:2. Hrvatsko-ukrajinska kombinacija je uspjela vratiti jedan break, ali se ipak sa 6:4 za O’Maru i Nicholls otišlo u odlučujući set.

Tamo su Pavić i Kichenok brzo ostvarili prednost od 4:1 te to nisu ispustili do kraja meča. Sa 6:3 prošli su u finale gdje će igrati protiv belgijsko-kineske kombinacije Vliegen/Xu koja je izbacila našeg Ivana Dodiga i Tajvanku Chan u četvrtfinalu.

Komentari

Povezano