Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Matej Dodig Challenger u Italiji otvorio pobjedom

Matej Dodig ovaj tjedan nastupa na Challenger 75 turniru u Todiju. Za protivnika je imao Argentinca Andreu Collarinija. Mladi Osječanin je iskusnijeg protivnika svladao s 2-0 u setovima.

U oba seta Dodig je morao nadoknađivati break zaostatka. Collarini je u drugom gemu meča stigao do breaka prednosti, no nije to oduzimanje početnog udarca potvrdio te se Dodig vratio u set. Osim što se vratio u set, Osječanin je kod 2:2 i sam stigao do breaka prednosti kojeg je dodatno podebljao kod vodstva 5:3. Tako je sa 6:3 osvojio prvu dionicu igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom je Argentinac nešto kasnije stigao do prednosti. Ovaj put je Dodigu servis oduzeo kod 3:3, a zatim je imao i dvije vezane set lopte kod 5:3. Sve to je izvukao Dodig te je osvojio četiri uzastopna gema za pobjedu 6:3, 7:5.

U drugom kolu čeka ga jedan od domaćih predstavnika. Igrat će protiv pobjednika meča između Lorenza Giustina i Gianluce Cadenassa. Njihov meč je na rasporedu u utorak, a to ujedno i znači da Dodig neće prije srijede na zemljane terene u Todiju.

Komentari

Povezano