Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Matej Dodig ispao u prvom kolu Challengera uz samo jedan osvojen gem

Matej Dodig nije se u utorak proslavio na Challengeru u Valenciji. U prvom kolu porazio ga je Dennis Novak, no poraz od Austrijanca sam po sebi ne bi bio problem. Osječanin je u meču s Novakom osvojio samo jedan gem.

Već je u prvom gemu napravio dvije dvostruke pogreške kojima je pomogao Austrijancu da napravi break. Kod 2:0 je na svom servisu pokazivao da ima problema s koljenom, no niti jednom u meču nije pozvao medicinski timeout, a ni u kretanju mu se nije vidjelo da ga koljeno smeta. Prvi set je tako izgubio bez osvojenog gema, a upisao je tek jednu gem loptu koja je ujedno bila i break lopta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ni u drugom setu se Osječanin nije proslavio te je već u prvom gemu izgubio svoj početni udarac iako je prvo izvukao 0-40. Svoj prvi i jedini gem osvojio je kod 0:2 u drugom setu, a do kraja meča nije stigao niti do jedne gem lopte. Tako je sa 0:6, 1:6 završio svoj put u Valenciji.

Dodigu sada slijedi dvotjedna pauza prije Challengera u Brestu gdje ima prijavljene kvalifikacije sa svojim Next Gen rankingom.

Komentari

Povezano