Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Matej Dodig slavio na svom ATP debiju u Umagu

U svom prvom meču na ATP razini Matej Dodig je došao i do svoje prve pobjede. Nakon velike borbe i tri seta, svladao je Francuza Enza Couacauda. Konačan rezultat bio je 3:6, 6:3, 6:2 za hrvatskog tenisača.

U prvom setu egal je trajao do rezultata 3:3. Tada Couacaud oduzima početni udarac Dodigu i dolazi do servisa za meč. Tamo je Dodig imao 0:40 i još jednu break loptu, ali se nije uspio vratiti u set koji je ipak otišao na stranu Francuza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sličan scenarij dogodio se i u drugom setu, samo s nešto drugačijim epilogom. Ponovno se ključni trenutak dogodio kod rezultata 3:3. Ovog puta je Dodig napravio break i sigurnim servisom odveo meč u odlučujući set.

Bolja igra hrvatskog tenisača se nastavila i u trećem setu gdje je brzo došao do breaka prednosti i vodstva 4:2. Odmah u idućem gemu Dodig dolazi do još jednog breaka i servisa za meč. Osječanin se nije prepao prilike i sigurnim gemom dolazi do najveće pobjede u karijeri.

U drugom kolu Dodiga čeka puno teži zadatak. Tamo će igrati protiv četvrtog nositelja i 37. igrača svijeta Argentinca Francisca Cerundola, koji će nam sutra praviti društvo tijekom ”Ofenziva breaka”

Komentari

Povezano