Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Matej Dodig ušao u polufinale Splita i osigurao plasman karijere

U četvrtfinalu ATP Challengera u Splitu Matej Dodig je slavio protiv Danca Elmera Moellera s 2-0 u setovima nakon sat i devet minuta igre. U meču u kojem su oba mladića prikazala sjajan tenis, veliku pobjedu i plasman u polufinale odnio je 18-godišnji hrvatski tenisač.

Iako je Moeller pružao dobar otpor, od samog se početka vidjelo u kojem će smjeru meč ići. Već prvom prilikom Dodig je protivniku uzeo servis. Iako je Moeller ubrzo nivelirao stvari, Dodig mu je ekspresno uzvratio istom mjerom i još jednim brejkom u zadnjem gemu suvereno uzeo prvi set. Drugi set nastavio se u istom, pa i jačem tonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodig je tenisača sa suprotne strane ‘sravnio’ sa zemljanom podlogom i bez izgubljenog gema zaključio drugi set. Gledatelji na splitskim Firulama imali su priliku gledati odličan tenis, prepun dugih izmjena u kojima se Dodig pokazao koncentriranijim i konkretnijim.

Mladi hrvatski tenisač iz poena u poena mamio je aplauze domaće publike, a pribranošću u ključnim trenutcima u potpunosti je okrenuo meč na svoju stranu. Dodiga sutra u subotu očekuje polufinalni ogled protiv prvog nositelja turnira, Mađara Zsombora Pirosa.

Komentari

Povezano