Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Matić o pobjedničkom osjećaju: “Pitajte me za koji dan. Nemam taj doživljaj”

Barbara Matić odradila je senzacionalne Olimpijske igre. Osvojila je zlatnu medalju u judu u kategoriji do 70 kilograma i tako donijela prvu medalju iz tog sporta u Hrvatsku i ujedno prvo zlato na tekućim Igrama. Nakon trijumfa, dala je izjave za HRT.

Ovako je sažela dojmove nakon povijesnog uspjeha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Presretna sam i preponosna, ali nisam svjesna svega. Drago mi je da su mi tu bili prijatelji i obitelj. Nisam se htjela opterećivati. Nisam imala doživljaj da sam na Olimpijskim igrama i drago mi je da je tako i ostalo. Kad bih dobro krenula u dan sve bi poslije bilo lakše.

Barbara Matić za HRT

Dojmovi o protivnicama bili su sljedeći:

Protiv Miriam Butkereit je bio jedini poraz ove godine i sad smo ga naplatili. Dvije sekunde su falile da ne bude ippon. Imala sam jednu kaznu, to je bilo u redu. Drago mi je da nosimo zlato kući. Tsunoda je definitivno bila najteža jer je bio golden score, otišlo je na kazne. Ostale sam uspjela baciti ili riješiti u parteru tako da sam stvarno zadovoljna

Matić je skupila toliko uspjeha da ih ni sama više nije svjesna.

Nisam ni znala sve te podatke točno, ali ovo je san koji smo sanjali. Da je bilo koja medalja u pitanju, bili bismo zadovoljni, ali zlato… Mislim da nemamo više što govoriti ni komentirati.

Ipak, trebat će još vremena da se slegnu dojmovi jer naša najbolja džudašica još nije svjesna pothvata.

To me pitajte za koji dan. Nemam taj doživljaj.

Čula sam već komentare da se u Zagrebu i pucalo, da su svi navijali i derali se iz kuća tako da mi je stvarno drago i toplo oko srca. Ne znam, vidjet ćemo za doček, mislim da će biti svašta.

Komentari

Povezano