Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Matija Pecotić ostao bez plasmana na prvi Masters u karijeri

Nakon što je u zadnji trenutak upao kao zamjena u kvalifikacije za Masters u Torontu i senzacionalno dobio Iliju Ivašku u prvom kolu kvalifikacija, Matija Pecotić danas je igrao meč karijere u kojem bi mu pobjeda donijela prvi nastup u glavnom ždrijebu nekog Mastersa. Nažalost, hrvatski tenisač u tome nije uspio.

Protivnik mu je bio polufinalist nedavno završenog Plava Laguna Croatia Opena u Umagu i 65. tenisač svijeta Talijan Matteo Arnaldi koji ga je svladao sa 6:4 6:4.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Matija je kod rezultata od 1:1 prvi stigao do breaka na meču, no Arnaldi je ekspresno odgovorio istom mjerom. Iako je Talijan imao svega 41% uspješno ubačenog prvog servisa, Pecotić do kraja seta više nije uspio izboriti niti jednu break prigodu, dok je Arnaldi krucijalan break napravio kod vodstva od 5:4 za osvajanje prvog seta.

U drugom setu nijedan od tenisača nije uspio oduzeti servis protivniku sve do Pecotićevog servis gema kod zaostatka od 5:4 kada Arnaldi dolazi do dvije meč lopte te već prvu iskorištava tako što je Pecotić napravio neprisiljenu pogrešku. Arnaldi je tako slavio sa 6:4 6:4 te će biti u glavnom ždrijebu još jednog Masters turnira ove sezone.

Komentari

Povezano