Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Matija Pecotić u zadnjem kolu kvalifikacija Toronta

Matija Pecotić u posljednji je trenutak upao u kvalifikacije Mastersa u Torontu nakon otkazivanja Yosukea Watanukija. Zbog susreta s Ilijom Ivaškom u kvalifikacijama, Pecotić je vjerojatno morao uzeti dodatan dan godišnjeg. U ludom raspletu događaja Pecotić je u dva seta izbacio 113. tenisača svijeta i prošao u finalno kolo kvalifikacija.

Prvi set prošao je sjajno za našeg tenisača. Oduzeo je servis Bjelorusu čak tri puta, dok je svoj izgubio samo jednom. Tako je Pecotić sa 6:2 poveo u setovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Krenuo je Pecotić sjajno i u drugim set te je poveo 3:0 s dvostrukim breakom. Ipak, Ivaška se uspjeva vratiti i odvući set u tie-break. Tamo Pecotić nije potonuo, već sa 7:3 u tie-breaku senzacionalno prolazi u zadnje kolo kvalifikacija.

Tamo će igrati s boljem iz dvoboja Mattea Arnaldija i Aleksandra Kovačevića. Nakon finala Challengera prošli tjedan, Pecotić koji radi u agenciji za nekretnine, a tenis mu je hobi nastavlja oduševljavati. Sada je na jednu pobjedu udaljen od prvog glavnog ždrijeba Masters turnira u karijeri.

Komentari

Povezano