Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Matjaž Kek dobio novi ugovor na klupi Slovenije

Nogometni savez Slovenije na čelu s predsjednikom Radenkom Mijatovićem, postigao je dogovor s izbornikom Matjažom Kekom za produljenje njegovog ugovora. Ugovor još mora odobriti Izvršni odbor NZS-a, a njime bi slovensku nogometnu reprezentaciju vodio minimalno do kraja kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2026. godine.

Matjaž Kek je vodio Sloveniju na SP-u 2010. godine, a vodit će ju i na ovogodišnjem Europskom prvenstvu. Podsjećamo, Slovenija je na EURO-u smještena u skupinu C zajedno s Engleskom, Danskom i Srbijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

On je drugi mandat na klupi Slovenije započeo u studenom 2018. kada je najprije potpisao ugovor do kraja kvalifikacija za SP u Kataru. Trenutno je u tom mandatu Sloveniju na travnjak izveo 51 put te je ostvario 25 pobjeda, 14 remija i 12 poraza.

Prije nego što je po drugi put preuzeo mjesto izbornika reprezentacije Slovenije, Kek je pet i pol godina vodio Rijeku te ju je u sezoni 2016./17. odveo do jedinog naslova prvaka Hrvatske u povijesti. Uz taj najvrijedniji trofej, Kek je s Rijekom osvojio dva kupa kao i jedan superkup te je tri puta igrao Europsku ligu.

Komentari

Povezano