Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Mavericksi bez Dončića slavili protiv Warriorsa

Ove noći, NBA liga nam je donijela nekoliko neizvjesnih susreta od kojih je jedan onaj u kojem su Dallas Mavericksi kod kuće slavili 108:106 protiv Golden State Warriorsa. Ovo je bila utakmica velike važnosti za obje momčadi koje nastoje ostvariti što više pozicije pri ulasku u doigravanje. Mavsi su danas bili bez njihovog vođe Luke Dončića koji je propustio dvoboj zbog ozljede koljena.

Unatoč velikom nedostatku, Mavericksi su od prve minute pokazali kako ne namjeravaju posustati i ”pokloniti” Warriorsima neophodnu pobjedu. Ovaj meč koji je do posljednje četvrtine bio u egalu napokon se činio odlučen nakon što su šest minuta prije kraja Mavericksi otišli na vodstvo od deset poena razlike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Unatoč vodstvu momčadi iz Teksasa, Warriorsi su na krilima 16 ukupnih poena Stephena Curryja i Garyja Paytona II napravili preokret kojim su ostvarili 106:106 izjednačenje. U zadnjem napadu Mavericksa lopta je išla na Kyrieja Irvinga koji je ubrzo prepoznao double team te se riješio lopte koju je poslao prema Timu Hardawayu JR-u koji je hrabro krenuo prema reketu i pronašao PJ Washingtona na backdoor cutu koji je ubacio loptu u koš za pobjedu i konačnih 108:106.

Pobjednike je predvodio Washington koji je odigrao svoju najbolju partiju u dresu Mavericksa s 32 poena. Druga zvijezda večeri bio je Irving koji je dodao 25 poena uz osam skokova i sedam asistencija. Za Warriorse je najefikasniji bio Stephen Curry s 28 poena. Mavericksi, koji su pobijedili 13 od posljednjih 15 utakmica sad se nalaze na petom mjestu Zapadne konferencije, dok su Warriorsi i dalje na desetoj poziciji.

Komentari

Povezano