Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Mazalin se vratio u Zadar, Cedevita potpisala dva nova igrača

Lovro Mazalin vratio se u Zadar, gdje je već nastupao u sezoni 2016./2017. Ovaj 26-godišnji Petrinjac iz rodnog je grada otišao u omladinski pogon Cibone  da bi pravu seniorsku priliku dobio u dresu Cedevite. Uslijedila je sezona u Zadru, pa jedna i pol u ACB ligašu Zaragozi, kratka epozoda u Sarajevskom Sparsu, potom dvije i pol sezone u Gorici, jedna u francuskom trećeligašu Poitiers 86 te protekla sezona u Ciboni.

Mazalin sa svoja 204 centimetra visine igra na krilnim pozicijama, a prošle je sezone nastupajući za Vukove bilježio 12.7 poena, 5.6 skokova te 2.8 asistencije po susretu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cedevita Junior proteklih je dana potpisala dva nova igrača. Slovenac Jan Kosi prethodne se sezone nije naigrao u ljubljanskoj Cedevita Olimpiji pa će u zagrebačkom ogranku kluba nastojati vratiti formu koju je imao dok je branio boje Krke, Primorske te Elektre Šoštanj. Radi se od 204 cm visokom igraču rođenom 1996. godine koji igra na poziciji krilnog centra.

Luka Frančešević devet je godina mlađi i 10 centimetara niži od bivšeg reprezentativca Slovenije te na Velesajam stiže iz Cibone, gdje je prošle sezone skupio prve seniorske minute. S Cibonom je 2022. godine osvojio kadetsko prvenstvo Hrvatske te je redovan član mladih hrvatskih reprezentacija.

Komentari

Povezano