Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Mazzarri debitirao pobjedom u Bergamu

Kompetitivnu utakmicu, s mnogo uzbuđenja i prilika vidjeli smo večeras u Bergamu u srazu Atalante i Napolija, a u svom debiju na klupi gostiju Walter Mazzarri upisao je prvu pobjedu.

Prvi pogodak pao je u 35. minuti, kada je za Napoli zabio bivši HNL-ovac Amir Rrahmani, ali isti je poništen zbog zaleđa. Devet minuta kasnije branitelji naslova prvaka Serie A došli su do vodstva. Dugo je lopta kružila oko šesnaesterca Atalante, stigla na desnu stranu odakle Giovanni Di Lorenzo centrira, a Khvicha Kvaratskhelia glavom s pet metara posprema u mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bolju igru početkom nastavka Atalanta je okrunila u 53. minuti, sličnim pogotkom kao prvim Napolija. S desne strane ubacio je Hans Hateboer, a Ademola Lookman glavom s peterca pogodio za 1:1. Do pobjedničkog pogotka Napoli je stigao u 79. minuti. Katastrofalno je loptu ispucao domaći vratar Marco Carnesecchi, pa ona u dva dodavanja stiže do Eljifa Elmasa koji zabija s nekih 12 metara udaljenosti.

Uputila je Atalanta do kraja susreta još nekoliko udaraca prema vratima Pierluigija Gollinija, ali njegova mreža ostaje netaknuta te tri boda putuju na jug Italije. Ovom pobjedom Napoli je barem privremeno preskočio Milan na trećem mjestu ljestvice, dok je Atalanta, za koju je vrlo dobar susret odigrao Mario Pašalić, ostala peta.

Komentari

Povezano