Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Mbappe napravio potez zbog kojeg je cijela Francuska sada bijesna

Francuska je u četvrtak igrala u gostima protiv Izraela u sklopu trećeg kola Lige nacija. Francuzi su slavili 4:1, a pobjeda je impresivnija kada se doda činjenica da u sastavu nije bio Kylian Mbappe. Kapetan francuske reprezentacije je zbog ozljede bedrenog mišića propustio madridski derbi, ali je nastupio u utakmicama protiv Villarreala u La Ligi i Lillea u Ligi prvaka koje su uslijedile. Međutim, prije tih nastupa otkazao je okupljanje reprezentacije uz objašnjenje da zbog ozljede neće moći nastupiti protiv Izraela i Belgije.

Taj potez je bio jako čudan medijima u Francuskoj koji su se pitali kako je mogao igrati za Real Madrid u tim susretima, a kasnije ne može igrati za reprezentaciju. Sada je napadač navukao dodatan bijes nacije jer je viđen ispred noćnog kluba u Švedskoj iste večeri kada je francuska reprezentacija igrala protiv Izraela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon sve one drame izvan terena u PSG-u francuska reprezentacija bila je jedino mjesto gdje je Kylian Mbappe još uvijek imao široku podršku. Ali u samo šest mjeseci on je to uništio i ovog puta zaista je teško upirati prstom u bilo koga drugog

Alexander Aflo, novinar Le Parisiena

Gotovo svi mediji u Francuskoj sada kritiziraju Mbappea koji je kapetan reprezentacije pa se na njegov potez gleda s povećanom dozom kritike. Sjajni napadač trenutačno je treći strijelac u povijesti francuske reprezentacije s 48 golova u 86 utakmica. Više su zabili samo Olivier Giroud (57 u 137 utakmica) i Thierry Henry (51 u 123 utakmice).

Tablice omogućuje Sofascore
Komentari

Povezano