Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Mbappe želi nastupiti na Olimpijskim igrama

Dok Hrvatska igra utakmicu protiv Tunisa, Francuska će večeras igrati prijateljsku utakmicu protiv Njemačke. Ususret utakmici je održana konferencija za medije, a na njoj je prisustvovao ponajbolji igrač Francuske Kylian Mbappe.

Jedna od tema na konferenciji su bile Olimpijske igre koje se održavaju ovoga ljeta u Parizu, a napadač PSG-a je izrazio želju da nastupa na njima: “Oduvijek sam želio igrati na Olimpijskim igrama te moja želja i dalje postoji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igranje na Olimpijskim igrama bi bilo ispunjenje snova, ali ako mi ne dopuste, onda ću se napraviti kako mi je rečeno. Odluku donosi jedna osoba koja mi još nije kazala smijem li igrati ili ne“, kazao je 25-godišnji Francuz.

Na Olimpijskim igrama za nogometnu reprezentaciju nastupaju igrači do 23 godine, ali svaka nacija ima pravo na tri starija igrača te bi Mbappe bio jedan od tri “starija” ako zaigra ovo ljeto u Parizu. Francuzi su u skupini A gdje su im protivnici SAD, Novi Zeland te reprezentacija koja prođe playoff koji se tek treba odigrati.

Tablice omogućuje Sofascore
Komentari

Povezano