Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Mehmed Alispahić potpisao za hrvatskog četvrtoligaša

Prijelazni rok za slobodne igrače je još uvijek itekako aktivan pa je tako sinjski Junak doveo zvučno pojačanje. Nekadašnji bosanskohercegovački reprezentativac, 35-godišnji Mehmed Alispahić potpisao je ugovor s aktualnim članom Treće nogometne lige – jug.

Alispahić je, kao što se sjećamo, bivši igrač Šibenika, Dinama, Rijeke, Sarajeva, bahreinskog Al Ahlija, Željezničara, Slobode, i Iskre Bugojno iz koje se otisnuo u Hrvatsku po prvi put. Mehmed je u svojoj karijeri upisao pet nastupa u grupnoj fazi europskih natjecanja, dva s Dinamom u Ligi prvaka te tri s Rijekom u Europskoj ligi, dok je upisao i 19 nastupa u kvalifikacijama za europska natjecanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najuspješnije partije je pružao u dresu Šibenika kojeg je obukao 132 puta te je upisao 25 pogodaka i 22 asistencije, a sada je karijeru odlučio nastaviti u Dalmaciji i tako pomoći klubu na putu prema zajedničkom cilju – borbi za prvo mjesto i naslov prvaka.

Nakon pet odigranih kola, Junak zauzima treće mjesto s 10 osvojenih bodova poslije pet kola, a za vikend slijedi ogled protiv prvoplasiranog Zadra. Iz kluba je najavljeno kako će Alispahić već biti u konkurenciji za taj dvoboj.

Komentari

Povezano