Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Mektić i Koolhof u četvrtfinalu Rima

U nedjelju su Nikola Mektić i Wesley Koolhof igrali svoj dvoboj drugog kola na Masters turniru u Rimu. Do pobjede protiv Sebastiana Baeza i Thiaga Seyboth Wilda došli su bez većih problema. Plasman u četvrtfinale izborili su rezultatom 6:4 6:2.

U prvom gemu meča hrvatsko-nizozemski par došao je do breaka. Kod 4:2 mogli su prednost i povećati, ali su Baez i Seyboth Wild uspjeli zadržati svoj servis gem. Set su na kraju Mektić i Koolhof osvojili sa 6:4. U drugoj dionici igre su prvi gem Hrvat i Nizozemac izgubili da bi zatim osvojili pet gemova u nizu za vodstvo 5:1. Tada argentinsko-brazilska kombinacija spašava dvije vezane meč lopte za smanjenje na 5:2. Na servisu za meč Mektić i Koolhof nisu imali problema te su sa 6:4, 6:2 došli do pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U četvrtfinalu Mektić i Koolhof još ne znaju svoje protivnike s obzirom na to da u njihovom dijelu ždrijeba drugi nositelji Rohan Bopanna i Matthew Ebden još nisu odigrali meč prvog kola. U slučaju pobjede protiv talijanske kombinacije s pozivnicom (Francesco Passaro i Matteo Arnaldi) čeka ih dvoboj protiv Simonea Bolellija i Andree Vavassorija.

Komentari

Povezano