Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Mektić i Pavić prošli u treće kolo Wimbledona

Nakon ispadanja Ivana Dodiga, Nikola Mektić i Mate Pavić ostali su naši posljednji predstavnici u konkurenciji parova. Oni su u drugom kolu za protivnike imali portugalsko-brazilsku kombinaciju Cabral/Matos. Nakon dva seta naša kombinacija je rutinski prošla u treće kolo.

Naša kombinacija prva je uspjela oduzeti servis protivniku, ali usluga im je vraćena već u idućem gemu. Pri rezultatu 5:5 naš par je preživio tri vezane break lopte. Odmah u idućem gemu oduzimaju servis protivnicima i sa 7:5 uzimaju prvi set.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom setu dugo nije bilo break prilika. Prva je došla na rezultatu 5:5 kada su Cabral i Matos zaprijetili našem paru. Mektić i Pavić uspješno su obranili svoj servis te je odluka o drugom setu pala u tie-breaku.

Nije tamo dobro krenulo za naš par koji se brzo našao u zaostatku 3:0. No, Mektić i Pavić uzvraćaju sa svojih šest poena u nizu i tako dolaze do tri vezane meč lopte. Naša kombinacija je iskoristila odmah prvu i sa 7:3 potvrdila prolaz u treće kolo.

U trećem kolu Mektić i Pavić igrati će protiv urugvajsko-češke kombinacije Behar/Pavlašek koja je u 2 seta izbacila osme nositelje Martina i Milesa.

Komentari

Povezano