Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Melnjak: “Nismo se izvukli od poraza od Rijeke”

Nakon pobjede Hajduka nad Goricom u 35. kolu SuperSport HNL-a pažnju su na sebe skrenuli Luka Jurak koji je prvi puta u seniorskoj karijeri započeo utakmicu, te Dario Melnjak koji se nakon višemjesečne pauze vratio na terene. Oboje su dali svoj komentar na događaje na ovoj utakmici, ali i u cijeloj sezoni.

Bio je lijep osjećaj opet stati uz svoje kolege, sve su to ista lica. Možda to nije bilo toliko teško i novo kao što sam mislio da će biti nakon ovih 6 mjeseci. Bitno je da smo zadnju utakmicu sezone na Poljudu završili pobjedom. Vjerujem da je to jedan nov početak za iduću sezonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Dario Melnjak o povratku na teren

Prvi dio moje rehabilitacije bio je super, klub je stvarno izgledao dobro i rezultatski je to bila ozbiljna ekipa – ono što smo svi čekali da Hajduk bude. Onda nam je ova prva utakmica sezone protiv Rijeke (op.a. 1:2 pobjeda gostiju) ostavila psihičkog traga iz čega se nismo izvukli do kraja. Bio sam pola navijač – pola igrač s tribine i razumio sam sve ljude i njihove kritike, ali i igrače jer nije to bilo lako. Ostaje velika žal u svima nama i moramo svi biti bolji ponaosob, a tako i cijeli klub.

Dario Melnjak o rezultatskom padu Hajduka ovog proljeća

Simbolično je na kraju bilo da Ivan Perišić izlazi a ja ulazim, bila bi to lijepa priča da zajedno stojimo na lijevoj strani.

Dario Melnjak o igranju s Ivanom Perišićem

Bila je to jedna euforija na terenu – uglavnom za mene. Jedno ogromno iskustvo i neopisiv osjećaj debitirati i odigrati utakmicu pred našim fanovima na Poljudu. To je samo jedna dodatna motivacija za mene da nastavim ovako i dalje.

Luka Jurak o poljudskom debiju

Da mi je netko pred par godina rekao da ću preko Bistre i Intera s Perišićem, Josipom Brekalom i ostalima igrati na Poljudu pred deset tisuća ljudi ne znam što bih mu odgovorio! Ne bih mislio da je normalan čovjek. Ne znam kako objasniti vlastiti igrački rast. Istina je da su se kroz cijelu sezonu možda i više spominjali neku drugi juniori, a ja sam pomalo iz prikrajka dočekao svoju priliku. Dogodila mi se jedna sezona iz snova! U svakom slučaju neću stati na ovome.

Luka Jurak o dosadašnjoj karijeri
Komentari

Povezano