Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Messi briljirao u prvom startu za Inter Miami

Lionel Messi je u svom prvom startu za Inter Miami odigrao izvrsnu partiju. Nakon što je u debiju ušao s klupe i zabio iz slobodnog udarca za pobjedu, sada je upisao dva pogotka i asistenciju za slavlje od 4:0 protiv Atlante United.

Prvi je pogodak pao nakon sjajnog proigravanja Sergia Busquetsa. Messi je izašao sam pred 38-godišnjeg Brada Guzana i nakon što je iz prvog pokušaja pogodio vratnicu, iz odbijanca je bio precizan. Drugi je pogodak pao nakon lijepe kombinacije s Robertom Taylorom i Argentinac je slabijom desnom nogom mirno pogodio za 2:0. Taylor je pred kraj prvog dijela zabio treći gol, a kasnije mu se Messi odužio i asistirao mu za konačnih 4:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Miamiju vlada potpuna euforija od dolaska Argentinca. Na debiju su ga na tribinama gledali LeBron James, Serena Williams i Kim Kardashian, ali famu koja vlada najbolje dočarava činjenica da je horda navijača napustila utakmicu nakon što je Messi izašao iz igre u 77. minuti.

Inter Miami je tako skupio dvije pobjede u dvije utakmice u Leagues Cupu, natjecanju koje obuhvaća sve momčadi MLS-a i Lige MX, prvog meksičkog ranga. Za Messijev debi u MLS-u navijači će se morati strpjeti do 21. kolovoza, kada prvenstvo otvaraju protiv Charlotte.

Komentari

Povezano