Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Metković spasio bod protiv Spačve sa zvukom sirene

Utakmica trećeg kola Paket24 Premijer lige između Metkovića i Spačve, koja se trebala odigrati 23. rujna, a odgođena je od strane HRS-a zbog prokišnjavanja dvorane, odigrala se ove subote.

Tijekom prvih 5 minuta je Spačva dobro iskoristila igrača više, ali mini serijom od 3-0 u režiji Darija Raguža i Josipa Čuture, Metković je nakon 10 minuta igre imao vodstvo 5:2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener gostiju Marin Jurić je u 14. minuti bio primoran pozvati minutu odmora nakon što je Raguž postigao svoj četvrti pogodak na utakmici za rezultat od 8:4 u korist Metković-Mehanike.

Domagoj Grizelj je svojim šestim golom postavio najveću prednost Metkovića u toj utakmici jer je rezultat nakon 24 minute igre glasio 15:7. Metković je u konačnici na odmor otišao s velikih osam golova prednosti, a točan rezultat je bio 18:11. Spačva je djelovala nemoćno u prvih 30 minuta.

Gosti su ipak puno bolje otvorili drugo poluvrijeme te su već u 36. minuti smanjili rezultat na 18:15. U 41. minuti je Spačva s igračem više zabila pogodak preko Marina Božičevića, a on je prilikom udarca na gol zakačio suparničkog vratara Željka Kozinu nakon čega je uslijedila burna reakcija s obje strane te su praktički svi sudionici ovog susreta završili na terenu. Toni Jakić iz Metkovića te Marin Božičević iz Spačve su najgore prošli u toj situaciji jer su sankcionirani crvenim kartonom.

Trener Metkovića Damir Batinović je u 43. minuti pozvao time out jer se Spačva približila na samo jedan gol zaostatka, a četiri minute kasnije je Patrik Maroš zabio gol za potpuni preokret te je Spačva prvi puta imala prednost na ovoj utakmici.

Svojim desetim pogotkom, Domagoj Grizelj je vratio Metković-Mehaniku u vodstvo, ali nakon realiziranog sedmerca Vlade Matanovića 50 sekundi prije kraja izgledalo je kao da će bodovi otići prema Vinkovcima jer su gosti vodili s 27:25.

Međutim, najprije Hrvoje Batinović zabija brzi pogodak i smanjuje rezultat, a iako je Spačva imala napad i igrača više, sedam sekundi prije kraja Domagoj Grizelj je presjekao dodavanje te je sa zvukom sirene zabio pogodak za konačni rezultat 27:27.

U domaćim redovima sjajan je bio više puta spomenuti Grizelj s 12 golova, dok je kod gostiju bivši reprezentativac Vlado Matanović zabio pet pogodaka, dok je Dražen Stojanović upisao devet obrana.

Komentari

Povezano