Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Michael Edwards vraća se u Liverpool

Michael Edwards, bivši sportski direktor Liverpoola, vraća se u klub, no u nešto drukčijoj funkciji. Sada će Edwards biti nadležan za sve klupske operacije i biti posrednik između FSG-ja (grupacije koja je vlasnik Liverpoola) i kluba.

Sada mu pripada više mjesto u hijerarhiji i velika radna sloboda, što je bio obavezan uvjet pri povratku. Na mjesto direktora sada će doći Richard Hughes, koji je tu poziciju dosad obnašao u Bournemouthu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Edwards je bio centralna figura u svim uspjesima Liverpoola prethodnih godina. Pod njegovom palicom Redsi su doveli igrače poput Mohameda Salaha, Alissona, Virgila van Dijka i ostvarili neke unosne prodaje poput one Philippea Coutinha.

Englez je napustio klub u sezoni 2021./22. i otvorio svoju konzultantsku firmu, jasno kazavši da se ne planira vratiti na svoju bivšu poziciju bilo gdje u nogometu. Mediji nisu davali previše šanse ovom povratku, no promijenjena uloga s velikom slobodom bile su dovoljne na pristanak, a FSG je označio Edwardsa kao apsolutni prioritet. Prvi veliki zadatak koji će nova uprava imati pred sobom bit će odabir trenera, a prvi kandidat je – Xabi Alonso.

Tablice omogućuje Sofascore
Komentari

Povezano