Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Mierez se na društvenim mrežama pismom oprostio od Osijeka

Nakon četiri godine kao igrač Osijeka, Ramón Mierez rekao je doviđenja klubu. Argentinac je još prošlog tjedna otišao iz kluba s Opus Arene, a večeras se i posljednji put obratio Bijelo-plavom taboru putem svog Instagram profila:

Stigao sam u ovaj grad i ovaj klub kao mladi čovjek s velikim entuzijazmom. Mnogi od vas nisu vjerovali u mene zbog toga kako je protekla moja prethodna sezona, to je nešto što me najviše motiviralo da pridobijem njihovu ljubav. I dobro, mislim da me Bog blagoslovio mogućnošću da postupno uđem u njihova srca, bilo golovima, svojim načinom igre, svojom strašću. Ali, ono što danas najviše cijenim jest vidjeti kako ulazim u njihova srca s mojom vjerom i mojim načinom života, danas nakon četiri nezaboravne godine Bog mi je dopustio da na ovom mjestu formiram svoju obitelj i oni su sa mnom mogli proživjeti lijepe trenutke koje sam ja proživio s vama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danas se moram oprostiti na način na koji ne želim zbog nekih osobnih stvari i ne sviđa mi se to, ali samo želim da uvijek znate da će svatko od vas biti u mom srcu i u najboljem sjećanju, hvala klubu za dajući mi priliku od prvog do posljednjeg trenutka.

Ramón Mierez na svom IG profilu

Mierez nije zaboravio ni Kohortu:

  • Moji dragi navijači, moja Kohorto, drago mi je što ste mi dali toliko podrške od prvog do zadnjeg momenta. Hvala za sve!

Mierez će karijeru nastaviti u Al-Jaziri iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Komentari

Povezano