Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Mihael Žaper operirao koljeno

Mihael Žaper je prošao operaciju koljena u austrijskom gradu Innsbrucku nakon što je pretrpio puknuće ligamenta tijekom utakmice 23. kola Supersport HNL-a protiv Rudeša. Sličnu operaciju su prošli i Ivan Perišić te Dario Melnjak u istoj klinici. Očekuje ga dugotrajan oporavak od najmanje šest mjeseci, što znači da će propustiti ostatak sezone s Hajdukom.

Ovog ljeta, Mihael Žaper se pridružio Hajduku iz Osijeka u transferu vrijednom milijun eura. Tijekom ove sezone, odigrao je 15 utakmica za Hajduk te postigao jedan gol u njihovoj domaćoj pobjedi od 3:0 protiv Gorice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od dolaska u klub, Žaper se istaknuo kao jedan od ključnih igrača, te će njegovo odsustvo sigurno predstavljati veliki gubitak za ekipu Hajduka u borbi za titulu. Osim Žapera, Hajduk već ranije nije mogao računati na Daria Melnjaka, koji je također ozlijedio koljeno u 13. kolu protiv Slaven Belupa.

Uz to, na Poljudu se nadaju brzom oporavku Ivana Perišića koji se trenutno oporavlja od ozljede koljena, a prema procjenama bi trebao biti spreman za povratak na teren početkom travnja.

Komentari

Povezano