Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Mikrut i Serdarušić prošli kvalifikacije Challengera u Cordenonsu

Luka Mikrut i Nino Serdarušić su se u ponedjeljak plasirali u glavni ždrijeb Challengera u Cordenonsu. Mikrutu je nakon osvojenog prvog seta predao Marcello Serafini dok je Serdarušić bolji bio od Argentinca Gonzala Villanueve.

Mikrut je meč otvorio breakom te isti nije ispuštao do kraja seta. Značilo je to da je prvi set osvojio sa 6:4. U drugom je osvojio prva tri gema nakon čega mu je Serafini predao meč i tako ga poslao u glavni ždrijeb.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Serdarušić je prvi set osvojio preokretom. Svoj servis je izgubio kod rezultata 2:2 da bi zatim Villanueva potvrdio svoj break dva puta te došao do vodstva 5:3. Tada Serdarušić poboljšava igru i osvaja četiri gema u nizu za osvajanje seta sa 7:5.

U drugom je Serdarušić rano došao do breaka, kod vodstva 2:1 te je do kraja meča tu prednost dodatno i povećao, napravivši break kod 5:2 čime je došao do pobjede 7:5, 6:2.

Mikrut i Serdarušić su se tako pridružili Mateju Dodigu u glavnom ždrijebu, a moguć je i okršaj Mikruta i Serdarušića u prvom kolu. Osim mogućeg međusobnog dvoboja, mogu igrati i protiv Andree Collarinija, Nikolasa Sancheza Izquierda, Lorenza Giustina ili Carlosa Tabernera.

Komentari

Povezano