Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Mikrut se pobjedom pridružio trojici Hrvata u drugom kolu Zagreba

Nakon Dine Prižmića, Nine Serdarušića i Mateja Dodiga, pobjedu u prvom kolu upisao je i Luka Mikrut. Splićanin koji na Challengeru u Zagrebu nastupa s pozivnicom organizatora u prvom kolu svladao je Roka Horvata, još jednog Hrvata s pozivnicom. Svladao je Horvata s 2-0 u setovima.

Prvi set išao je očekivanim tokom. Mikrut je uspostavio dominaciju rano te se brzo odvojio na 4:0. Tada Horvat osvaja svoj prvi gem, ali što se tiče prvog seta, to je bilo to te je Mikrut sa 6:1 došao do vodstva od 1-0 u setovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Druga dionica igre krenula je breakom Mikruta kojim je došao do vodstva 2:0. Horvat je vratio break te se do 4:4 igralo bez oduzimanja servisa. Tada Horvat radi break i dolazi do servisa za set koji ne koristi te Mikrut na koncu odvodi set u “trinaestu igru” u kojoj je bio bolji sa 7-2. Tako je Mikrut upisao pobjedu rezultatom 6:1, 7:6(2).

U drugom kolu čeka ga ogled s talentiranim Portugalcem Henriqueom Rochom koji je ove godine osvojio jedan Challenger naslov. Druga kola na rasporedu su u četvrtak, šestog lipnja.

Komentari

Povezano