Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Mikrut turnir u Bratislavi otvorio pobjedom

Luka Mikrut je nakon finala u Zagrebu otputovao na Challenger turnir u Bratislavi. Splićanin je u turnir ušao pomoću Special Exempt pravila koje omogućava igračima koji ne stignu odigrati kvalifikacije zbog nastupa na drugom turniru da nastupe u prvom kolu. Mikrut je u prvom kolu svladao osmog nositelja Jaimea Fariu s 2-0 u setovima.

U meč je po kladionicama Mikrut ušao kao autsajder, ali već je na startu pokazao da će biti tvrd orah za Portugalca. Otvorio je set s 3:0 te do kraja seta nije gubio svoj servis. Osvojio je tako prvu dionicu igre osvojio sa 6:3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mikrut je i u drugom setu rano došao do breka. Portugalcu je oduzeo servis prvi put kod 1:1, a zatim i kod 4:2. Svoj prvi servis za meč je iskoristio te je upisao pobjedu rezultatom 6:3, 6:2.

U drugom kolu čeka ga težak zadatak. Čeka pobjednika meča između Kamila Majchrzaka i Ergija Kirkina. Osim Mikruta, na turniru nastupa i Matej Dodig koji je u turnir ušao kao sretni gubitnik. Osječanina u prvom kolu čeka dvoboj protiv Radua Albota.

Komentari

Povezano