Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Milan do boda u sudačkoj nadoknadi

S dva večernja susreta, jednim beskrvnim i jednim s izuzetno uzbudljivom završnicom, zatvoren je subotnji program prvog kola nove sezone Serie A, koja je tako startala s četiri remija u isto toliko susreta.

Torino je na San Siru protiv Milana poveo u 30. minuti, a pogodak je poveo dvije minute ranije, tako što je Raoul Bellanova glavom pogodio vratnicu, a Malick Thiaw izbio loptu natrag u teren. Ipak, nakon VAR intervencije dosuđen je pogodak s obzirom da je lopta svojim punim obujmom nakon odbijanja od vratnice prešla gol liniju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pametnom igrom i zatvaranjem prilaza svojem golu, nogometaši Torina umrtvili su napade Milana, a u 68. su minuti udvostručili svoju prednost. Duván Zapata našao se sam pred vratima Mikea Maignana i glavom pogodio mrežu za 2:0 nakon ubačaja Valentina Lazara.

Nadu u izjednačenje Rossonerima je donio Álvaro Morata svojim pogotkom na debiju u 89. minuti, skrenuvši u mrežu udarac Tijjanija Reijndersa, a nada je postala stvarnost u 95. minuti sjajnim pogotkom Noahe Okafora za 2:2 i veliko oduševljenje na tribinama starog milanskog stadiona.

U drugom večerašnjem susretu Empoli i Monza odigrali su susret bez pogodaka, ali i bez previše dobrih prigoda i uzbuđenja.

Komentari

Povezano