Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Milan dominantan, Qarabag šokirao Portugalce

U večernjem terminu utakmica Europa lige smo gledali četiri susreta, a na papiru najzanimljivija je bila ona Milana i Rennesa. Talijanski klub je odigrao fantastičnu utakmicu u kojoj su slavili s visokih 3:0.

Dvostruki strijelac za Milan je bio Ruben Loftus-Cheek koji je u 32. minuti sjajno glavom pogodio drugi kut nakon centaršuta Alessandra Florenzija za 1:0. Gol za 2:0 je postigao u 47. minuti kada je jedan udarac obranio Steve Mandanda, no odbijanac je Loftus-Cheek pospremio opet glavom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 52. minuti je jedno slabije ispucavanje Mandande presjekao Theo Hernandez koji je uposlio Rafaela Leaa, a krilni napadač je fantastično piknuo loptu za 3:0 što će ostati konačni rezultat. Imao je Milan još nekoliko dobrih šansi tijekom susreta da poveća rezultat, dok je s par dobrih obrana Mike Maignan sačuvao mrežu tijekom drugom poluvremena.

Iznenađujući rezultat smo vidjeli u Bragi gdje je domaći klub istog imena izgubio od azerbajdžanskog kluba Qarabaga s čak 4:2. Gosti su pucali u okvir vrata pet puta, a od toga je četiri puta lopta završila u mreži. Prvi je gol s bijele točke postigao crnogorski reprezentativac Marko Janković, dok je heroj susreta s dva gola bio Abdellah Zoubir. Zoubir je uz to i asistirao Juninhu Vieiri kod trećeg gola.

Braga je gol za 1:1 zabila u 43. minuti, a nakon tri primljena gola su smanjili rezultat na 4:2 tek u 91. minuti kada je s bijele točke zabio Joao Moutinho.

Igrala se još i utakmica između Lensa i Freiburga koja je završila 0:0, dok je Benfica s 2:1 slavila protiv Toulousea. Oba je gola s bijele točke za domaće postigao Angel Di Maria.

Komentari

Povezano