Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Milan i Lazio upisali identične poraze

S dva susreta na sjeveru Italije otvoreno je 2. kolo Serie A, au oba susreta slavili su domaći sastavi protiv favoriziranijih suparnika.

Parma je oba svoja pogotka protiv Milana postigla iz polukontri, a prvi je već u 2. minuti zabio Dennis Man, koji je tako pogodio mrežu u prva dva kola. Nogometaši Milana stvarali su puno više prigoda tokom susreta te so izjednačenja stigli u 66. minuti nakon sjajne akcije u kojoj je Rafael Leão na pladnju poslužio Christian Pulisica, koji nije imao problem pospremiti loptu u praznu mrežu za 1:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do pobjedničkog pogotka Parma je stigla u 77. minuti, a strijelac za konačnih 2:1 i prvu pobjedu I Gialoblùa nad Rossonerima još od sezone 2013./2014. bio je Matteo Cancellieri.

U drugom susretu Udinese je također s 2:1 slavio protiv Lazija. Poveli su domaćini već u 5. minuti, a strijelac je udarcem s glavom bio Lorenzo Lucca. Nakon isto toliko igre u drugom poluvremenu vodstvo domaćina povećao je Florian Thauvin nakon sjajnog solo prodora s centra igrališta.

Nadu gostima iz Rima vratio je domaći igrač Hassane Kamara zaradivši drugi žuti karton u 68. minuti, ali do smanjenja na konačnih 2:1 nogometaši Lazija stigli su tek u 95. minuti pogotkom Gustava Isaksena.

Komentari

Povezano